Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Το Spotify κυριαρχεί στην αγορά των υπηρεσιών streaming μουσικής

*
Σύμφωνα με έκθεση της MIDIA Research, η αγορά που σχετίζεται με τις υπηρεσίες streaming μουσικής αναπτύσσεται και το Spotify να κρατάει σταθερά την πρώτη θέση. Το μερίδιο αγοράς της υπηρεσίας είναι 31%.

Δεύτερη θέση καταλαμβάνει η υπηρεσία streaming της Apple με μερίδιο αγοράς 15%, ενώ αμέσως μετά έρχεται η Amazon Music με μερίδιο 13%. Μαζί στην τρίτη θέση βρίσκεται η Tencent Music, ενώ η μουσική του YouTube της Google λαμβάνει το 8%. Ωστόσο με τον γοργό ρυθμό που αναπτύσσονται τα νούμερα, όλες οι υπηρεσίες είναι κερδισμένες κατά έναν τρόπο. Ολόκληρη η αγορά αυξήθηκε τον τελευταίο χρόνο κατά 26,4% και έφτασε τους 523,9 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το μερίδιο του Spotify να πέσει ελαφρώς κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2021 συγκριτικά με το 34% το 2019 και το 33% το 2020.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*